Hei, har du lyst å være med på en kveld for deg delt i kjærlighetens lys og kraft, med godhet og klarhet for veien videre? 🤗 

Sammen skaper vi magi og heling. 💜 Jeg har lyst å ønske deg varmt velkommen på en “Aften med Karianne og Iisa”  på Storstua i Røyken den 15.november kl 15-21. 

Det er spesielle tider nå for våre liv og for verden, så vi hadde lyst å invitere til en kveld før jul, før året er omme – hvor du kan komme med det du vil, være sammen med oss i skapelsen, tilstedeværelsen – ja kvelden er faktisk “uten program”… men i kjærlighet. Min erfaring er at når jeg er uten program og bare skaper sammen med de som er tilstede i rommet, så blir magien stor. Da kan vi møtes i det som er ment. 🦋

Jeg skulle møte Karianne en dag og hun ville vise meg Storstua… og gjett om jeg er takknemlig for at hun tok meg dit. Jeg gråt da jeg kom inn i storsalen, det var sterkt å være der… et perfekt sted for et event sammen. Samtidig ble det helt naturlig at vi skulle skape noe sammen, og det er umulig å beskrive det jeg tenker om eventet – fordi det vil oppstå når vi er der sammen. 💜

Jeg tror at de som kjenner seg kallet til å komme (eller føler motstand, hehe) vil finne veien til Storstua i november. Dette eventet er ikke online og blir heller ikke filmet, det er for de som er i rommet den kvelden. Storstua er et vakkert sted hvor jeg kjente med det samme jeg kom inn: wow, her vil jeg veldig gjerne ha event! 🎉 

Har du lyst å være sammen med oss en aften i november så er du hjertelig velkommen til å melde deg på her: 

Om Karianne Adriana Solvikaas:

Karianne er klarsynt og har jobbet med mennesker, traumer og selvutvikling og heling i mange år. Hun har faste sirkler som hun fasiliterer. Hun mottar ofte kall-/guiding fra universets gode kilde. Hun gjør healingaktivering hver uke. Utdannet blant annet innen feltet traumer og systemiske oppstillinger. Tror på å støtte mennesker igjennom speiling og kjærlighet.

Hvis noen ønsker overnatting så er det også mulig på Storstua. 

Håper å se deg på Storstua 🥰  


Tags


Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
%d