February 12

Jeg elsker deg [Introduksjon]

Jeg elsker deg [Innledning] 

Jeg elsker deg. Jeg vil gjerne brøyte veien for deg. Klokken er halv tre på natten. Hjertet mitt. Jeg kan ikke forklare, jeg vet at ordene ikke er nok, men jeg elsker deg. Verden er utfordrende. La oss elske hverandre. Tekoppen, honning, sjokolade, levende lys. Det kan høres romantisk ut, og harmonisk. 

Sannheten er at jeg løfter opp mitt kors og følger Jesus. Hvordan kan jeg få lov å brøyte veien for deg? Jeg vet ikke hvem du er, om du liker, hater, elsker eller er likegyldig til Jesus. Før kunne jeg våke om natten for å finne ut hvordan jeg kunne få flere kunder. Nå våker jeg om natten for å finne ut hvordan jeg kan fiske etter flere mennesker. Jeg er en menneskefisker for Gud. 

Gud har formet meg i 48 år, og med prøvelser som misbruk, konkurs, uhelbredelig kreft og så mye mer, ja så har jeg blitt til dette menneske som nå går rundt på jorda for å vise veien til Gud. Fryktløs for verden. 

Jesus elsket oss først. Gud skapte oss i sitt bilde. Gud har en plan for hvert enkelt menneske. Jeg trener på å elske mennesker slik Jesus elsker mennesker. Vi kan bare bli lik Kristus. Kan vi klare det så er verden et godt sted å leve. 

Det er ikke religion. Det er Gud. Det er Jesus. Det er den Hellige Ånd. Det er kjærlighet. Jeg ser på pulsvarmerne, skjerfet rundt halsen, pleddet rundt kroppen. Det er ikke kaldt, men jeg trenger ekstra varme i natt. Så sterk er følelsen av at nå starter en ny reise som er helt spesiell, ulik alt annet jeg har opplevd i livet. 

Det handler ikke om meg. Jeg har ingen drømmer mer. Jeg har ingen plan mer. Det er tomt. Det er fylt med Gud. Hans oppdrag for meg, hans plan for meg, hans veiledning. Overgivelse til Gud. 

Behovet for applausen, anerkjennelse, suksess, bli noe, tjene penger, oppnå mål..alt dette er helt borte. Det er rart. Alt jeg vil er å bli veiledet av Gud, høre hans stemme og utføre det han veileder meg til. 

Det er vakkert. Jeg elsker deg. Jeg vil bare hjelpe deg, hvem enn du er. Alle mennesker er like mye verdt. Vi har fri vilje. Gud ga oss det. Jeg kan være en veiviser, men jeg kan ikke gå for deg. 

Det kan være tungt å gå i disse dager, jeg vet det. Grunnen til at jeg sitter her, og er våken og skriver med glede, til tross for at jeg nylig har gjort en exit med min bedrift - ja det er Gud. All ære til Gud. 

All ære til Jesus som ga sitt liv på korset. Jeg elsker deg Jesus, og jeg vil bruke mitt liv på å vise veien inn til deg. Du elsket oss først. Om noen håner meg, jeg vil fortsette å gå. Om noen følger med, ja da er vi flere. 

Jeg stoler på miraklene. Jeg har opplevd mirakel før. Nå går jeg med Gud, mesteren over miraklene. Det er godt selskap det. Jeg går med Jesus, en helbreder på jorda. Den Hellige Ånd er med meg, renser og fyller på ny kraft hver dag. Ord blir til opplevelser som ikke kan forklares men som kan tas imot og gi glede, fred, kjærlighet, tro, håp, overflod, en lykke som er forbi alt annet. 

Hver dag er så spennende, og en dyp takknemlighet over å leve akkurat nå, kanskje når verden trenger deg mest, vår far. Jeg takker for oppdraget, for forståelsen og visdommen over hvem jeg er og hva jeg skal. Det er ikke opp til meg hvem jeg skal få æren av å vise veien til, jeg bare går foran jeg med lyset i handa, så det er lettere å se for de som vil gå med deg Jesus. 


 [Oslo, 12. februar 2024]  

Donasjon

For deg som har lyst å gi

Hjertelig velkommen kjære deg til min side.  Jeg ber om at det jeg skaper vil gi deg noe til ditt liv i tiden du lever i nå. 

Ønsker du å gi en donasjon er du hjertelig velkommen til det:

Vipps: 415 85 226 

Konto: 1607 19 47975 

Paypal/kort: Doner med Paypal eller Kort 

Tusen takk kjære deg 💜

Iisa Mari Persen Tags


Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}