February 21

Tiden vi er i

Jeg ber om at ikke en eneste person som lytter eller leser dette, vil tenke på Iisa Persen. Jeg ber om at de kun ser til Faderen, Sønnen og Den hellige ånd, til deg Herre. Jeg er her for å snakke om tiden vi er i nå. Gud ber oss om å reise oss opp. Han sier tiden er inne for å velge vei nå. 

Gud lever ikke med tid på samme måte som oss, så dette kan høres forvirrende ut, men om vi ser til Bibelen og på verden i dag så kan det høres riktig ut. Samtidig er det alltid riktig å gå til Gud. Uansett når du lytter eller leser dette så vil det være riktig å finne veien til Gud. 

En vekkelse er allerede i gang. Mange vet ikke om det. Kun de som er med på den, eller som observerer den fra et ståsted. Noen tror den kommer av en desperasjon. Det er feil. Å gi livet sitt til Gud kan ikke gjøres hvis en ikke tar imot det. Når det skjer kan det være så kraftfullt, og vanskelig å forklare med ord. Det bare skjer. Det bare er. 

Dette er Den hellige ånd som er med oss. Som og med her og nå og forteller, som en hjelper, hvilke ord som skal skrives. Det er som å ha en tomhet for verden og samtidig være fylt med Den hellige ånd. Det er så virkelig. Det er. 

Jeg er en menneskefisker for Gud, og fremover nå vil det bli mange flere menneskefiskere. Overalt hvor dere ser så vil dere oppdage at mennesker går til Gud: familie, venner, kollegaer… det vil skrives om det i media - selv om ondskapen vil prøve å stoppe det. Mennesker vil finne andre media, der sannheten vises. 

Sannheten er at vi er allerede i gang. Gud er nr 1, og vil alltid være det. Vi har dyrket kjendiser, merkevarer, penger, teknologi… alt dette vil fade ut. Det vil bli svakere og svakere, og igjen står mengden av mennesker som tror på Gud. 

Der er ingenting å vente på lenger. Det er ingen andre enn Jesus som vil redde oss. Ned i avgrunnen, verden er på vei, det har allerede startet og det vet vi. En tro på gud kan ikke tvinges, vi kan bare kaste ut garnet, og de som vil bli med de blir med. Det er opp til hver enkelt. 

Voldsomme ting er på gang, og er allerede i gang - som en troende så er det likevel fred, kjærlighet, tro, håp, tillit, glede, samhold. Forståelsen av at livet på jorda er en generalprøve. Som at jeg nå starter studie i teologi, å være 48 år ville før kjentes sent, mens nå - når jeg går med Gud - så er timingen perfekt. Tiden er perfekt. 

Jeg er på flyttefot til Nairobi sammen med min mann, og mennesket Iisa kan undre seg: «Er det slik at om 6 år når jeg er ferdig utdannet prest også for Norge, så skal jeg være i Norge en stund - er Norge klar da?» Den troende Iisa trenger ikke svar på dette, men følger veiledningen fra Gud. Så hvorfor starter jeg med å si at jeg ikke vil at noen skal tenke på Iisa når de tar imot, og så likevel skriver jeg noe fra mitt liv? Det er fordi mange mennesker trenger mennesker for å gå til Gud, deres historier. Det er derfor Jesus ba oss følge han. Vi er her for å spre de gode nyhetene om Gud, og det kan vi virkelig trenge i dag! 

La meg lytte dypere nå. Jeg setter på worship med Benny Hinn. I over en uke har Benny Hinn og Kathryn Kulman spilt på nonstop her i leiligheten i Gøteborg. 

Igjen er det som om hjertet bare kobles på og Den hellige ånd er her. Gud tar over. Gud fikser dette. Det er ikke opp til oss å fikse. La oss overgi alt til Gud. Der er ingenting å stresse etter. Miraklene kommer. Forvent miraklene! Alt blir fredfullt med Gud, og når Den hellige ånd er her - wow! 

Hva skal vi gjøre i denne tiden? Les Bibelen! Lytt til lovsang! Finn en menighet eller skap en «menighet i ditt hjem» - samle - finn andre som og tror. Det skjer enorme ting når vi er samlet om Gud. Det er ikke religion. Det er Gud. Hvis vi snakker om at Bibelen er menneskeskapt og derfor ikke troverdig. Les Bibelen - den forteller oss at vi skal fornekte oss selv. Kun Guds ord kan leve så lenge. Se på verden i dag! Det handler om å opphøye seg selv, en konkurranse om å være best! 

Noen vil ha makten over oss. AI - KI - Kunstig Intelligens. Det er menneskeskapt! Det har ikke Guds nærvær. Å minske befolkningen, sortering av mennesker. Jeg får beskjed om å stoppe i dette tema, det kommer mer senere. Ikke nå. 

Tør å snakke ut dere som tror! Tiden dere er i nå er for å fortelle om Gud. Alle dere som tror, vær modige for Gud. Våg store ting for Gud. 

Mennesker vil gjemme seg i bunkere. En kan ikke gjemme seg for Gud. Det handler ikke om hvilket pengesystem som kommer, for går vi med Gud så er vi tatt vare på. Et samfunn hvor vi gir, det er samfunnet med ekte troende, ikke søndagskristne som kun går i kirken og resten av uken oppfører seg som ikke-troende. Eller de som sier de er «personlig kristen» - alle er personlig kristne! Alle som har et forhold til Gud har et personlig forhold til Gud. 

Fra håning av de uvaksinerte har pipen fått en annen lyd. Det samme vil skje med troende. Latterliggjøringen som er i dag, den vil snu, selv om det kan komme en tid for troende hvor det blir enda mer vanskelig å være troende. Men det er som å se på et tog av mennesker som går forbi og roper ut hvor høyt de elsker Jesus… enten så synes man det er helt hinsides fordi man ikke tror på Jesus. Eller så respekterer man det, men tror ikke selv, eller så er man troende men vil ikke vise seg. Eller….. så jubler man og blir med i toget. 

Når du kjenner Gud, blir kjent med Gud, hans ord, OG - lever etter hans ord så godt du kan, ja da er hver dag slik den er ment. 

Halleluja! All ære til Gud! Det er som jeg ser det, alt dette. Det er så vakkert. Som spirituell så ventet jeg på oppvåkningen. Nå venter jeg på at mennesker skal finne veien til Gud, men jeg sitter ikke på venterommet - jeg er ute i felten og forteller om Gud. 

Det neste er ikke en ny form for Facebook etter at Mark Zuckerberg har gått ned i bunkersen sin. Det er Gud. Troen på Jesus. Den hellige ånd som kommer over oss og i kroppene våre, så vi forstår at der er så mye mer enn det livet vi ble programmert til å leve. Det er på tide å få en ny kode inn i hjertet - den har 3 bokstaver: G U D 

Gud velsigne deg. 

I dag leste jeg Daniel 12:12, og før det kom disse 45 dagene til meg. For flere år siden fikk jeg beskjed om at jeg skulle skrive en bok som skulle kunne leses over 45 dager. Før det igjen fikk jeg beskjed om å skrive 45 bøker, en serie på 45 bøker. For meg føltes det naturlig, ikke fordi jeg er en fantastisk forfatter, men fordi det kom til meg - og det var voldsomt sterkt. 

Det som kommer til meg nå veldig overraskende - som en stor aha mens jeg skriver! Følgende: Jeg fikk diagnosen uhelbredelig kreft i 2013. Ingen frykt, jeg trodde jeg ville oppleve mirakel. Den gangen hadde jeg ikke den troen på Gud, jeg var i den spirituelle verden! Jeg trodde på Gud, men var ikke opptatt av Gud eller kjente Gud. Jeg ble helbredet! Siden ungdomstiden hadde jeg gått med en følelse at jeg kom til å dø da jeg var 45 år! 

Men det rare er at da jeg som 38 åring fikk kreft trodde jeg ikke at jeg kom til å dø av kreft. Tiden gikk og jeg ble 43 år. Da møtte jeg en som hadde healing gaven, og han sa at jeg egentlig skulle dø når jeg var 45 år, men det ble endret nå. Han var ikke norsk og visste ingenting om meg før vi møttes, fakta er at jeg var med på en gruppehealing, så han var bare hos meg i et par minutter. Jeg kjente noe sterkere da enn jeg hadde kjent før. Den hellige ånd. 

Hva er det med 45? Jeg vet ikke, alt jeg kan gjøre er å dele det som kommer til meg som jeg får beskjed om å dele. det er opp til deg hva du gjør med dette. 

Jeg begynte å skrive det jeg trodde var disse 45 bøkene, men det var noe som ikke stemte, som om det var mange deler av noe, men det var ikke de rette delene. I dag skjønner jeg at det var Gud hele veien. Jeg forsto det bare ikke. Vi alle er på en reise, og vi skal gjennom forskjellige ting i livet. 

Så her står jeg, og har skrevet noen ebøker og lest inn noen lydbøker - godt innhold alt sammen! Men det var ikke en del av disse 45 bøkene… jeg er på startstreken nå. Det føles fantastisk! Denne innsikten kom i dag tidlig etter at jeg siden i fjor høst ble sendt til Neiden i Sør Varanger kommune i Finnmark i Nord Norge.. ved grensa til Russland og grensa til Finland. 

3 måneder senere møter jeg min mann Simeon, som bor i Gøteborg og er fra Nairobi. Tittelen «Fra Neiden til Nairobi» kommer til meg. Jeg forsøker å slippe den, for helt ærlig så vil jeg bare reise til Nairobi. Men jeg vises et fredssenter i Neiden… og det slipper ikke taket. Det er noe med Neiden. 

Nesten hver gang jeg sitter og mediterer eller går dypere så dukker Neiden opp. Jeg forstår endelig at det ikke er mitt, det er ikke menneske Iisa som vil noe med Neiden. Det er Gud. Det er ikke mennesket Iisa som vil noe med Nairobi. Det er Gud. For jeg vet at livet mitt er overgitt til Gud, og hans planer. Det er ikke lenger mine planer. 

Gud forteller meg at «Fra Neiden til Nairobi» vil bli tatt imot i mange land, og at jeg skal publisere den før den blir publisert! Dette er bokserien jeg har sett i flere år! Inntil i dag tidlig trodde jeg det bare var en bok, jeg hadde helt glemt om serien. Jeg fikk beskjed om at denne boken, den første boken skal hete «45 dager». 

Gud forteller at mennesker har behov for dette nå, ikke bare senere når den er pakket inn i et pent cover og helt ferdig - korrekturlest, trykket, lest inn i studio… dette kommer senere. Jeg er glad jeg selv har lyttet til «Samtaler med Gud» av Neale Donald Walsch, hvor jeg godt husker at han syntes det var rart at han skulle skrive dette. Samtidig så er jeg bevisst i dag at vi alle kan snakke med Gud, det er bare å snakke med Gud! Alle kan skrive bøker som er veiledet av Gud, hvis de er kalt til å gjøre det. Kun da vil det virke, som Kathryn Kulman sier: «Hvis du er kalt til noe så gjør det, hvis du ikke er kalt - ikke gjør det!» Fordi det koster, det er krevende å utføre sitt kall på den ene eller andre måten. Men det er verdt det. Det tror jeg på. 

Så denne første boken, hvis du vil kan du få tilgang til den mens jeg skriver den. Jeg skriver den på norsk og den oversettes samtidig til engelsk. Jeg leser og inn lydfil for hver dag, på norsk og engelsk. Du kan velge selv hvordan du vil ha tilgang, om du vil ha den gratis, om du vil betale, og hva du vil betale. Jeg har fulgt veiledningen her og. Den postes som blogg (gratis) underveis. Vil du ha tilgang til hele boken underveis og i sin helhet etterpå, som ebok og lydbok - så kan du det ved knappen under her. Da betaler du minimum kr 333.-. Vil du gi mer, kan du legge til ønsket ekstra beløp. Når vi sår vil vi også høste. Tusen takk for at du er her. 

Jeg ønsker deg alt godt i tiden vi er i! 🙏

I kjærlighet, Iisa 

Donasjon

For deg som har lyst å gi

Hjertelig velkommen kjære deg til min side.  Jeg ber om at det jeg skaper vil gi deg noe til ditt liv i tiden du lever i nå. 

Ønsker du å gi en donasjon er du hjertelig velkommen til det:

Vipps: 415 85 226 

Konto: 1607 19 47975 

Paypal/kort: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=7VQLUYJRWYCZE 

Tusen takk kjære deg 💜

Iisa Mari Persen 


Tags


Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}