March 1

Jesus, jeg trenger deg

Jesus, jeg trenger deg. 

Hva gjør du når «ingenting» fungerer lenger? Hjernen virker ikke som den kan sette sammen to tanker for å gjøre det neste rette steget, selv om du har klarhet. Kroppen er så sliten at den bare må hvile og hvile, det blir aldri nok hvile. 

Samtidig er du på et oppdrag, en mission, så meningsfylt som aldri før - men systemet fungerer ikke. For noen mennesker så er ikke meningen der enda, jeg kommer til det. 

Klarhet som aldri før, det er helt magisk! Men, ondskapen kommer i mange former. Den siste jeg har opplevd nå er å gå fra voldsomme «angrep» til «snikete» angrep til «usynlige» angrep. Wow, det er utrolig! Veldig tungt, men samtidig fasinerende alt som skjer. 

Jeg vet at denne reisen kan ikke sammenlignes med noe jeg har opplevd før, så fortid og gamle erfaringer og innsikter er unyttige. Hvordan komme videre? Jeg ser ingen «feil», jeg går veien, med fred, men med smerter. 

Det er store ting på gang, jeg vet det, så motstanden er mer enn forståelig, faktisk er jeg glad for den, for da vet jeg at jeg er på rett vei. Men jeg er lei, jeg er klar for neste fase. Hvordan lure hjernen tenker jeg, til å begynne å samarbeide igjen? Hvordan lure kroppen til å tro at den er proppfull av energi? 

Jeg får beskjed om å fortsette å gå. «Du er på rett vei.» Er jeg utbrent? Ja jeg vet jeg har kjørt meg selv ganske hardt, men visjonen jeg har sett siden jeg var 15 år - den inneholder ikke å bli sengeliggende nå, med en hjerne som ikke fungerer. Aldri i mitt liv har jeg vært her jeg er nå! Aldri! 

Hva er veien ut av dette? Noe i meg sier at dette skal ikke vare, men jeg skal oppleve noe, bli vist noe, som gjør at det endres på et par dager. Hva i alle dager er det? Hva er denne nøkkelen? 

«Jesus jeg trenger deg! Jesus jeg trenger din hjelp!» Jeg kobler meg på Guds ord, og jeg ber Den hellige ånd om å være min venn. Men først spør jeg som jeg alltid gjør: «Hva kan jeg gjøre for deg?» 

Jeg sitter med lukkede øyne, og før jeg rekker å «ramle ut av det» så blir jeg levert tallet 7 og disse punktene: 


  1. MENING 
  2. HJERNEN 
  3. KROPPEN 
  4. HVORDAN - HVEM 
  5. JESUS 
  6. GUD 
  7. DEN HELLIGE ÅND 


Meningen med livet er Gud. Meningen med livet er Jesus. Mennesker som ikke har mening med livet slik som før. Jeg lever for Gud. Det er så klart for meg, det er derfor jeg er her. Derfor er jeg oppreist i dag. 

Ondskapen prøver å ta tankene dine. Når det onde får fatt på tankene så blir det krøll. Jeg fyller tankene med Guds ord, så jeg forsto ikke hvorfor hjernen stoppet opp. Jeg har ikke skrevet på mange dager, for hjernen har ikke klart å fungere. Nå bare fosser ordene ut. 

Jeg ble oppmerksom på at det onde er smart, og går inn i luker, små åpninger hvor vi er svake. Så en «nedstenging» av hjernen uten synlig ondskap i bildet, den var slu! Det sprø er at når jeg ble oppmerksom på det, så forsvant det - når jeg fikk den nøkkelen! 

Hva med kroppen? Akkurat det samme, energien er tilbake, og ikke bare for fem minutter, den fortsetter, kroppen fortsetter å gå - akkurat slik som sagt: fortsett å gå. Det kan høres rart ut, skal vi ikke hvile? Jo, men det er noe som ikke stemmer når vi plutselig trenger hvile døgnet rundt.

En annen felle er «Hvordan», vi spør ofte hvordan, og jeg har snakket om det før, men det er et viktig punkt. Gud former vår karakter, oss som mennesker så spør heller «hvem er du?» Den du er vil forme det du gjør. 

Så poenget er å bli lik Jesus, og se hva han gjorde, er vi i kjærligheten? Jeg forsto det når jeg skulle på butikken og ikke kunne gå forbi ei dame som satt på gata. Jeg måtte gi henne penger, som om det var min plikt. Jeg så Jesus i henne. Jesus ville hjulpet kvinnen. 

Jeg ga henne litt penger og noe å spise. En mann snudde seg og smilte til meg. Jeg tenkte, jeg håper du ser Jesus i dette. For det som har kommet så sterkt i det siste: Det hjelper ikke om man er ekspert på Guds ord, hvis vi ikke lever det. Kan det skinne gjennom oss at vi går med Jesus, eller blir vi overrasket når vi hører at du tror på Gud? 

Meningen er å fiske etter mennesker for Gud. Tankene tilhører Gud. Tro kommer ved å høre Guds ord. Tankene skal være fylt med Gud. Kroppen, Den hellige ånd hjelper vår kropp også. Det er bare å be om Den hellige ånds nærvær. Be Gud om å komme nærmere deg. 

Jeg ønsker deg alt godt i tiden vi er i! 🙏

I kjærlighet, Iisa 

Donasjon

For deg som har lyst å gi

Hjertelig velkommen kjære deg til min side.  Jeg ber om at det jeg skaper vil gi deg noe til ditt liv i tiden du lever i nå. 

Ønsker du å gi en donasjon er du hjertelig velkommen til det:

Vipps: 415 85 226 

Konto: 1607 19 47975 

Paypal/kort: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=7VQLUYJRWYCZE 

Tusen takk kjære deg 💜

Iisa Mari Persen 


Tags


Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}