Iisas råeste verktøy!

Last ned eboken som gir deg en ABC på hvordan du kommer deg fra der du er nå til dit du ønsker å være! 

Eboka som gir deg klarhet

Verktøyene i boka er ABC som har hjulpet mange mennesker til å komme videre på sin reise i livet. Når vi ønsker oss videre, så vil en rå strategi støtte deg uansett hvilket tema du har fokus på. 

Kraften du trenger

For å skape det livet som du ønsker deg, uansett hvordan din fortid ser ut. 

Veien til et lykkelig liv

Uansett hvilken situasjon du er i nå. 

Inspirerende skrevet

Slik at du får lyst til å ta action og virkelig endre alt du ønsker!

Fra et vakkert hus i Santorini - Hellas...

Hei kjære deg. Hvis du ønsker å leve et amazing liv, skape en ny story i livet ditt så er dette boken du ikke vil gå glipp av.  Å praktisere Amazone kan endre ditt liv om du ønsker. 

Men først, husk at dette er ikke en bok du bare kan lese så skjer magien, etter flere år som foredragsholder, inspirator og guide har jeg lært at veldig mange får alt de trenger, men gjør ikke det som kreves. Dine resultater vil variere ut fra hva du faktisk gjør etter å ha lest boken… jeg skriver dette for å bevisstgjøre deg – at mulighetene er enorme, når du bestemmer deg for å utføre, ikke bare lese eller bli inspirert… men tar action!

Om noen skulle lure: Ja – jeg har diagnosen uhelbredelig kreft. Det er en del av min story. Mitt arr. Men dette handler ikke om kreft. Det handler ikke om meg. Dette handler om deg. Hvordan du kan skape et lykkelig liv, selv med din story uansett hva den er, om å oppnå drømmer, om og ikke legge seg ned, om å finne amazonen i seg – fighting spirit som aldri gir opp. Om å tørre. Om å være seg selv 100%. Power! Jeg har min story. Du har din. 

Når det er sagt – la oss hoppe rett inn i det så du kan finne ut…

Nøyaktig hva du får i  e-boka

Først av alt, dette er ikke en “quickfix”, men krever jobbing av deg for å sette dette i drift i ditt liv . Dette er en metode jeg har brukt åresvis på å teste etter å ha studert hva som skal til over lang tid, både på meg selv og veldig mange andre.

Den er lett og inspirerende å lese, og med oppgaver som gjør at du kjapt finner ut hvor du trenger å ta action for å leve et amazing liv.

72 sider viktig men lett forståelig lesing – dette fixer du med god innsats!

Amazone inneholder en metode som alle kan lære å mestre. Det er veldig logisk når du først skjønner sammenghengen i hvordan det fungerer.

“Når du finner din Amazone, tar action og lever som deg selv 100%, vil du få kraften og hjelpen du trenger på veien – slik at du får de resultatene i livet som du før bare har drømt om”

Uansett hva som har skjedd deg i din fortid, hvilke arr du bærer med deg  – så kan du leve et godt liv når du praktiserer å være en Amazone! Åpne opp og bli med i en ny verden i denne boken…

En  Amazone…

Lever i kjærlighet

En Amazone er her for å hjelpe andre på en eller annen måte. Vi er en del av et hele, og er klare for å gjøre det som trengs. Whatever it takes.

Har noen arr

En Amazone har ikke svevd gjennom livet på en rosa sky, men bærer noen arr med seg. Disse arrene har en erfaringskraft som gjør at Amazonen er rå i sin væren.

Seirer

En Amazone er bestemt på å seire. Å leve som et lykkelig menneske uansett gammel story. En Amazone spiller kampen, og nyter den til siste spilleminutt.

Her er noe av det Amazone gir deg

“Tenk å leve på en helt ny måte” 

 • Det aller viktigste du trenger å starte med, som gjør at du slipper å angre på noe på , allerede på side 7 setter du dette i drift.  
 • Du lærer hvordan du bruker Sekundvalget – noe av det råeste – til å endre kjapt noe du kanskje har jobbet med i lang tid. Side 12.  
 • Maermetoden som gjør at du lever i motsatt rekkefølge av det normalt. Dette er selve eurekaen, som når du praktiserer den vil snu livet ditt på hodet – uansett hva du har gjort til nå! Side 15
 • Du finner ut hvorfor manifestering ikke virker som “ask-believe-receive”, og hva du skal gjøre istedet. Side 19. 
 • Glem dine gamle tanker og følelser. En amazone går inn i massiv action uten problem på denne måten. Side 24. 
 • Når du er i rett energifelt skjer helt nye ting. Hvordan komme deg dit? Side 28 
 • De to variantene av ritualer som gjør at du endrer dette raskere enn noen sinne før. Side 32
 • Firermetoden som gjør at du aldri mer trenger leve i frykt, unnskyldninger, offerrolle o.l. Side 36
 • PYF er det du innfører for og virkelig forstå hva du egentlig skal, og som gir deg god helse. Side 40
 • Når du vet hvor du skal befinne deg og skjønner viktigheten av det, skjer ting som aldri før har skjedd. Slik gjør du det. Side 43
 • Slik lever du lykkelig uansett hvilke utfordringer du får. Side 48
 • Dette er hva som faktisk gjør at du ikke klarer det du vil. Slik gjør du for og aldri mer oppleve dette. Side 52
 • Gjør dette og du slipper gå ned når du ikke vil. Funker også når du ikke aner om du klarer stå på beina. Amazone-våpnenet du aldri kommer til å slippe igjen! Side 56
 • For å nå de store målene dine: WIT-våpenet som en hver Amazone har. Side 60
 • Månemål. Endrer hele ditt syn på små mål og gir deg aha-oppskriften til hvordan alltid nå dine mål. Side 63
 • Dette gjør at du nesten ikke trenger tenke lenger. Du vet alltid hva du skal, når og hvordan! Side 68

Som du kan lese… dette er et enormt innhold i en liten bok, og det du leste over her er bare en bitteliten del av det. 

Hvorfor denne boka er et must:

Skapt for deg

“Du fyrer din Amazone-energi som gjør deg uovervinnelig!”

Denne boken har 3 oppgaver til deg etter hver del, så det blir lettere for deg å sette dette ut i praksis – og få det du har bestemt deg for!

Bygd opp slik at du endelig kan mestre hva enn som møter deg!

Mange blir slått i bakken eller vil så gjerne lykkes med livet, men det mangler noen koder – “hvordan gjør man det egentlig, og i hvilken rekkefølge? Boken gir deg svarene!

Nå er tiden inne for å dele kodene slik at du får fortgang NÅ! Er du klar?

Jeg er klar!

Nøklene du har savnet, samlet i en bok du får tilgang til nå!

Her er ditt  Neste Rette Steg

Det er faktisk slik at om du følger det som står i boken så er jeg ganske så sikker på at du vil få de store aha-opplevelsene i livet ditt i de områdene du vil transformere. Dette er årevis med studering av mennesket, hvor brikkene etter hvert falt på plass – og du får det samlet nå i Amazone,  så du kan starte nå! Boken koster kun kr 99, og du får den med det samme til nedlastning. Med det samme du legger inn din ordre, får du boken tilsendt automatisk til din epost. Dette som er samlet i boken er noe som for meg har en verdi på millioner…

men du får alt av meg nesten gratis…

og det er fordi…

Nok er nok!

Jeg mener lykke er et valg. Du kan leve med et høyt gjennomsnittlig lykkenivå. Jeg ønsker å bidra til en bedre verden med flere lykkelige mennesker – som reiser selv om vi får opptil flere slag i trynet. Dette er ikke “bare en bok”. Dette er min metode jeg bruker for å leve det livet jeg lever, så dette er et hjertebarn jeg fra innerst i sjelen vil dele med deg.

Du kan oppnå enorme endringer om du følger boken. Jeg gråter nesten bare med tanken på at så mange som mulig kan skape noe helt nytt i livet sitt. Det er stort! Jeg håper virkelig at du vil se hva dette kan gjøre for deg, uansett hvordan du har det i dag. Vi vet alle at det ikke finnes noen garantier – men hvorfor ikke leve maks så lenge vi er her på jorda!

Helt ærlig – jeg håper at du får enorme resultater i ditt liv – og at dette er starten på en Amazontribe som sammen vil endre verden, slik at mange får et bedre liv.  Derfor gir jeg deg noe av det beste jeg har nesten gratis!

Yes, jeg vil lese nå! 

BONUS! Har du lyst på en skikkelig kickstart? Gå level up med meg på dette opptaket av et event. 

Du får tilgang med det samme til videoen - et event som er stappfullt av energier og strategier som guider deg dit du skal. 

Få tilgang til Amazone nå!

Det er ingenting å vente på – om du ønsker endring nå – sikre deg boken og start i dag:

Send meg boken!

P.S   Er du og en av dem som bare scroller til slutten? Her er greia:

Jeg tilbyr deg eboka Amazone som gir deg metoden jeg bruker – og hvordan du gjør det, steg for steg. Dette er typisk noe som selges for mange tusen i onlinekurs.   

Boka koster kun kr 99.-

Jeg gir deg metoden min så superbillig, fordi jeg håper du vil praktisere den og endre det som du ønsker i livet ditt.

Klikk her for å få din kopi nå!