Frihet i de 4 store

 "The Purple World: En introduksjon til den nye verden"!

Bokbeskrivelse


Dette er en unik bok som tar deg med på en reise gjennom syv kapitler som dekker essensielle aspekter av livet ditt. Hvert kapittel er ikke bare en guide, men også et vindu til Iisas opplevelser med hennes team av åndelige veiledere.

Denne boken kombinerer spiritualitet, praktiske verktøy og tankevekkende strategier for å hjelpe deg med å transformere ditt liv.

Insert Video

Kapitler

1. Kjærlighet

Utforsk betydningen av kjærlighet i alle aspekter av livet ditt, inkludert personlig vekst, relasjoner og selvaksept. 

2. Helse

Lær hvordan du kan pleie kroppen din, oppnå balanse og opprettholde en sunn livsstil gjennom helhetlig tilnærming til helse og velvære.

3. Jobb

Oppdag hvordan du kan finne mening og glede i arbeidet ditt, og skape en karriere som er i samsvar med din indre visjon og verdier.

4. Økonomi

 Lær strategier for å håndtere dine økonomiske ressurser, skape overflod og oppnå økonomisk frihet i harmoni med dine mål.

5. Livsstil

 Utforsk forskjellige aspekter av livsstil, inkludert personlig utvikling, tidshåndtering og skapelse av en balansert og meningsfylt daglig rutine.

6. Verktøy

Oppdag en rekke praktiske verktøy og teknikker som kan hjelpe deg med å manifestere dine drømmer, håndtere stress og oppnå indre ro.

7. Livskart

Utforsk betydningen av å ha et livskart og lær hvordan du kan sette mål, skape visjoner og ta steg mot en oppfylt fremtid.

"The Purple World" er mer enn bare en bok – den er en introduksjon til en ny verden av muligheter. Den inspirerer deg til å utforske dypere nivåer av bevissthet og inviterer deg til å omfavne transformasjon og vekst.

Bestill din kopi av "The Purple World: En introduksjon til den nye verden" i dag og begynn din reise mot et mer meningsfylt og opplyst liv!

Merk: Denne boken er kun tilgjengelig i digitalt format for øyeblikket. Etter kjøpet vil du motta en nedlastingslenke via e-post for å få tilgang til boken i PDF-format.