Menneskefisker for Gud. 

Hei, det er Iisa, hjertelig velkommen hit! Her finner du online produkter som nå stort sett er donasjonsbasert (alt utenom Holipa og Iisas Gull). Forsyn deg av det du har lyst til, og gi det du vil. Velkommen med på Zoom i dag onsdag kl 19:00 for deg som vil høre om livet med Gud , hvordan og hvorfor gå med Gud. 💜 

SE WEBINAR NÅ OM VÅRT NETTVERK: 

Holipa - Skap Drømmesteder Sammen 

Alt har en slutt, og tiden er nå inne for min exit i den gamle businessverden. Jeg vil takke alle som har vært med på reisen, og for alle som har bidratt til meg - tusen takk! Det aller meste av mine bøker og kurs er nå donasjonsbasert - gi det du har lyst til! 💜

Jeg skaper i tillegg bloggen "Fra Neiden til Nairobi" med livesendinger, tekst og lyd. Hovedtemaet er Gud - og oppdraget fra Gud og reisen slik den oppleves akkurat nå. 

Hva trenger du? 

LIVET MED GUD - OPPTAK AV ONLINE EVENT

TEMAER - 4,5 TIMER:

  1. WOW NUET
  2. UTVID DITT LIV
  3. FRA FRYKT TIL KJÆRLIGHET
  4. OVERFLOD MED LETTHET 
  5. OVERGIVELSE OG FLY 
  6. DEN MAGISKE MASTERPLAN
  7.  MOTTA INFORMASJON FOR SJELEN 
  8. TJEN MED GLEDE
FRIHET I DE 4 STORE (LYDBOK OG EBOK)

Denne boken består av 7 kapitler. Den omhandler kjærlighet, helse, jobb, økonomi, livsstil, verktøy og livskart. Denne boken er både spirituell, praktisk, steg for steg, strategi, fokus, tankevekkende – den er veldig mye på en gang. Men mest av alt så er den en introduksjon til The Purple World - den nye verden

SUKSESS MED MLM - NETWORK MARKETING

Et helhetlig kurs basert læring fra mange kurs og bøker om mlm fra de beste i verden. Kurset består av 24 videoer og er alt du trenger for og lykkes med network marketing. Se oversikt på kurset her.

Vil du sjekke ut muligheten og jobbe med Iisa i network marketing? Se mer her.

MANIFESTERINGSPAKKEN

11 TIMER MED RÅ LÆRING PÅ MANIFESTERING

Det er "før og etter manifestering", ja for en enklere måte å få det man vil på, det tror jeg du må lete litt der. Vi kan ikke bare sitte og "humme", action kreves, men manifestering er en viktig del av å endre storyen. I Manifesteringspakken får du mye av det jeg har skapt som handler om manifestering, så det er bare å dypdykke for å få det du før bare har drømt om. Tilgang så lenge du vil, så kos deg med å trene på dette - plutselig så ser du resultatene komme til deg! 

IISAS GULL (FÅ 97% RABATT!) 

Visste du at jeg har vært en produksjonsmaskin av kurs, videoer, lydfiler, bøker?

Jeg gir deg 22 gull (yes - du leste riktig!) Hvor du betaler 3% av prisen, crazy yes!   

Se listen under her - alt du får tilgang til med det samme! 

Verdi 22 stk gull: kr 39 700,-!

Du betaler kun kr 1190,-! Du får hele 97% rabatt på denne siden!!! 

Blogg

Jesus, I need you
Jesus, jeg trenger deg
Tiden vi er i
Fisher of men

Live Webinar med Simeon & Iisa

SKAP DITT ONLINEKURS PÅ 1-2-3

Dette kurset tar deg gjennom på en superinspirerende måte, konsumerbart og lett forklart så du faktisk får ut kurset ditt. Tiden er nå! 

Kurset har kun 3 deler: 

1. SKAP KURSET DITT 

2. PAKK DET INN 

3. FÅ BETALT 

Det er det du trenger for å komme i gang. I tillegg får du og noen bonusvideoer som kan støtte deg på veien. Dette kurset tar utgangspunkt i Simplero - men du kan bruke det som mal uansett hvilken portal du vil bruke. 


MIRAKELMODUS

Miraklene er her for oss, og venter på at vi skal bli klare til å ta i mot - til å si ja takk med hele oss. Vår sjel har sin reise. Jeg tror at når vi er klar for miraklene, så kommer de - i en eller annen form. Det er som om miraklene er tilgjengelige for oss nå. Lydbok og ebok. 

ENERGIPAKKEN

Wow the Now! Energipakken som guider deg til et magisk liv! Energibok, ressurshefte og lydfiler + bonuser (2 stk 2-timerskurs; Maer-metoden og Måne-strategien) Energiboka er helt ærlig egentlig som et stort kurs, men du kan ved å plugge i øret når det passer det guides gjennom 8 magiske kapitler som kan bidra til transformasjoner i ditt liv.

Hva andre sier...