Hei, og velkommen til Holipa - Skap Drømmesteder sammen! 

Tusen hjertelig for din interesse. Jeg håper webinaret ga deg det du trengte for å få klarhet om Holipa passer for deg. Under her har jeg og lagt lenken til PDF jeg brukte så du kan se selv på nytt om du ønsker å studere presentasjonen. Under her finner du forklart Holipa med kanskje andre ord enn i webinaret, så les og kjenn etter. Jeg gleder meg til å ønske dere velkommen i Holipa, for dere som vil være med på dette magiske konseptet hvor vi skaper sammen! 

Jeg lukker den norske gruppen mandag kveld, den 18.september. Da blir fokuset å lansere internasjonalt + at det er hyggelig å få en gruppe inn som blir kjent med hverandre i det første prosjektet vårt. De som blir med nå får både utbetaling på Holipa Finnmark og alle andre prosjekter. I neste runde utelukker vi Holipa Finnmark prosjekt 1 i sekken med utbetalinger. Dette er for å skape en kickstart gruppe, som honoreres for å ha tatt action når Holipa startet! Uten actiontakers her hadde ikke Holipa kommet i gang nå! Du får kjenne etter om dette er deg, om du er den som liker å være med å starte noe...  I kjærlighet, Iisa 💜

00
Dager
 
:
 
09
Timer
 
:
 
13
Minutter
 
:
 
39
Sekunder
 

You missed out!

Vil du se presentasjonen jeg brukte under webinaret? Du kan åpne den HER. 

Hva er Holipa? 

Holipa er et banebrytende prosjekt som inviterer deg til å bli en drømmebygger. Sammen skaper vi unike, levende drømmesteder i vakre omgivelser. Vi tror på kraften av fellesskap, kreativitet, action, glede - og en smule galskap!

Noen vil ønske å se dette utvikle seg fra sin egen stue og være aktiv på nett. Andre vil reise til Holipa-stedene for å besøke dem, være der for rekreasjon eller for å bidra til å bygge og skape. Noen kommer på kurs mens andre holder kurs. 

Andre igjen vil ønske å flytte på seg, for å bo permanent et annet sted, eller bo på flere steder. Alt er mulig! 

Det kan være en hytte på fjellet, skogen eller ved sjøen. Nært et tettsted eller ganske isolert. Det kan være hus som kjøpes, fikses og leies ut. Det kan være campingplass, motell, hotell, tomter med muligheter til å skape noe på. Her finnes ikke grenser! 

Mennesker i Holipa kan om de vil jobbe, reise, bosette seg, skape - få hjelp til å komme i gang, bli med på eksisterende prosjekter, skape sitt eget prosjekt og få hjelp av andre i Holipa. Her er vi sammen! 

Et drømmested handler om så mye: mennesker, natur, skaperkraft, transformere noe, møteplasser… og mye mer....  

Holipa vil poppe opp over hele verden etter hvert som mennesker blir med, som bor eller vil skape noe på disse stedene. Det er som en kjede hvor ingenting er likt, et hvert Holipa sted er en unik opplevelse, slik at alle i Holipa vil finne noe som passer for dem. De som besøker Holipa steder vil heller aldri gå lei, fordi det er spesielle opplevelser, overraskelser, utvikling fra sted til sted - om en vil leie seg en hytte og være alene, eller dra på et kurs på et senter. 

Det som er felles er kjærligheten, energien av kjærlighet, rausheten, gjestfriheten, friheten, delingen - alle er like verdifulle, alle har sine skills, visdom og muligheten til å skape noe utfra den man er. Vi er som brikker som skaper et spill sammen som bare blir større og større. Hver enkelt finner sin vei og sin drøm i Holipa - og sammen får vi det til - vi skaper drømmesteder sammen - våre drømmeliv - en drømmeverden. Det er på tide å gå inn i kjærligheten, og Holipa er en vei inn. 

Hvorfor Holipa?

Et midtpunkt å bygge rundt. Det handler egentlig ikke om eiendommer, men dette er en måte å gjøre noe nytt på, og noe som kan gi inspirasjon til endringer, samt en måte å få inntekt på - sammen. Alle trenger tak over hodet om det er på reise eller permanent. En eiendom er et potensiale til å bygge noe rundt det, som et sted å starte hvor en ser muligheter. 

På tide med action! Vi kan sitte og synse om livene våre og verden, Holipa søker de som vil gjøre noe - de som ser gullet som Holipa er og tanken bak. Fra apatisk og i sjokk over verdens utvikling, kan Holipa gi glede i livet, håp, troen på noe nytt, energien til å endre livet til det bedre - sammen med andre.  

En måte å «ta tilbake livet på» for noen. Flere føler de er puttet inn i et system, et liv de ikke ønsker å være en del av lenger. De lengter etter frihet, men ser at det er ikke bare bare å gjøre det alene. Det føles slitsomt å skulle ta alle børene alene, ja kanskje har man gjort det allerede over lang tid. 

Verden endrer seg og også vi mennesker med hva vi ser som er viktig. Jeg gråter over å se mennesker som jobber og jobber, og lurer på meningen med livet? Det store skiftet tror jeg og handler om at vi våkner opp og velger å nyte livet. Hvordan, når hamsterhjulet spinner fortere enn noen gang? Drastisk endring! Gjøre noe nytt! Et gammelt sitat sier at vi ikke kan gjøre det samme igjen og igjen og forvente et annet resultat, jeg er enig! 

Være med på noe større! Noen mennesker elsker livet sitt, men har likevel lyst til å være en del av noe større, noe virkelig meningsfullt. Da er Holipa en rå mulighet for den som kjenner det passer. Noen vil kanskje se hvordan dette utvikler seg fra der de er, og bare vite at de er en del av det fra starten. 

Vi trenger alltid eiendommer i en eller annen form. Eiendom går ikke av moten, de kan endre seg ja ettersom verden endres - og det vil Holipa være et eksempel på. Nå ser vi flere som trekker ut av byene, eller selger alt de har og flytter i et hus på hjul. Noen drømmer om å leve roligere, bo et annet sted, men vet ikke helt hvordan. I Holipa vil mulighetene være mange - og vi skaper de sammen utfra de som er med og hvilke drømmer de i Holipa har + det å tenke smart på hvordan leve av dette. Dette er romantikk samtidig som vi skal være smarte. Dette er ikke dagdrømmer, men drømmer som skapes til hverdag.  

Sammen er det beste! Noen drømmer om å endre alt, men vet ikke hvordan og drømmen blir en drøm. Når vi er flere kan drømmer realiseres lettere. Tenk deg: noen drømmer om å kjøpe noe, men tør ikke ta sjansen alene, eller kan ikke. Ved å investere i Holipa, blir du en del av mange mange drømmer og har din del i det. Du kan selv få hjelp med å realisere akkurat ditt drømmested hvis du vil det. 

Mennesker med tid og skills! Tenk deg å starte et prosjekt, wow så mange oppgaver det er! Hvordan skal du komme i mål? Tenk deg at du får hjelp fra andre i Holipa til å realisere prosjektet, fordi alle brenner for noe - eller har kunnskap om - de har tid - og de har lyst, fordi de er også en del av Holipa! Eller kanskje er du den som hjelper forskjellige prosjekter og realiseres - ved at du får gjøre det du synes er gøy! Det er din drøm, å reise rundt - eller bli på et sted hvor du får realisert deg, magisk! Alle finner sin plass med sin lidenskap - sammen. 

Tiden er inne nå! De våkne vet hva som foregår. Flere blir nysgjerrige. Hva skjer egentlig i verden? Hva er vi en del av? Hvordan vil vi leve våre liv? Frykt for fremtiden eller glede over nuet? Holipa er glede! Ja til mer moro, mer galskap, mer skapelse av noe fantastisk - sammen! Venterommet er ikke et blivende sted, eller å observere hva som skjer - og intet gjøre. De som vet, de vet. De som ikke vet, vil snart få vite - når vi velger å se og lytte til noe annet enn det som blir lagt rett foran oss. Uansett hva som er sant eller ikke, så vil Holipa vokse, det er nå det skjer. Ballen ruller, og vi kan spille vårt spill, eller sitte på benken å se på. I Holipa spiller vi - game of live! Livets spill er nå! 

Mange vil trenge hjelp! Istedet for å vente på et kaos (som for øvrig allerede er og har vært i par år nå)… så er Holipa her for å skape noe som gjør at vi er klare til å hjelpe mange til et bedre liv. Det skapes noe som går bort fra å løpe, stress, kave, lure på neste dag, frykt, bekymringer, unnskyldninger, offerrolle, lure på meningen.. til å være i nuet, i gleden, bruke seg selv, meningsfylt, kjærligheten, friheten, og overfloden av det gode. 

En match for de som vil betale for opplevelser og de som vil skape det - for de som vil bygge og de som vil besøke. Noe av det smarteste vi kan gjøre er å matche noe. Så mange ønsker å skape noe, reise til noe annet, flytte til noe annet - Holipa gir muligheten til å gjøre det, ja med en investering - ellers hadde det bare vært et luftslott. Investeringen til Holipa brukes til å investere i steder og til å utvikle Holipa - som igjen gir tilbake til de som er med. 

Mange vil reise til spesielle steder og oppleve unike opplevelser. Når alt raser eller alt er nydelig, vi mennesker ønsker oss opplevelser. Noen drømmer hele livet om å oppleve nordlyset. Andre vil reise til varme strøk. Noen vil reise til steder som er «uoppdaget», noen til noe som bare fenger dem, de bare må til den overnattingen der, det stedet der. Holipa vil ta imot de som vil reise til Holipa steder, om det er for overnatting, kurs, opplevelser… vi er her! 

Oppfyll dine drømmer! Skap magi - sammen med oss!

Drømmer du om å skape ditt eget paradis? Vil du være en del av et inspirerende fellesskap? Da er Holipa kanskje stedet for deg!

Hvorfor starte i Nord Norge? 

Her er det enormt mye natur - som er en kontinuerlig retreat for kropp og sjel! Det er mange magiske muligheter på eiendomsfronten som kan transformeres til noe helt spesielt. Prisene er lave, slik at vi kan skape noe uten å vente, det er bare å komme i gang! Hvilke prosjekter skal startes med? Det er faktisk hemmelig! Det kan høres rart ut, og Holipa er noe for seg selv - det er nemlig slik at de som er med i Holipa også er med og velger hvilke prosjekter som skal startes - ja for de som vil engasjere seg i nettopp dette. Der er flere prosjekter som er i kikkerten, men siden du nå er her i første runde, så er det ingen offisielle prosjekter, de offentliggjøres ikke før de er kjøpt og igang.

Der er både hytter, hus, hotell, tomter og noe helt spesielt i et av de mange magiske områdene i nord - som er på bordet her i Holipa. Kanskje nettopp du er en av de som skal være med fra starten for å velge de første prosjektene?

Dette er superspennende! Kanskje Holipa er ment å gi deg mer livsglede, mening og muligheter?  

Det sies at Norge ikke er forberedt på alle menneskene som vil besøke Norge. Det tror jeg på. Samtidig tror jeg flere vil komme nordover, her kan du finne noe helt unikt - med nordlys, Midnattsol, spesielle steder med natur som tar pusten fra deg! Det er plass! I nord finnes enormt mange vakre steder og plassen er stor, her er plass til mange! 

Gjort på en smart måte, kan vi samtidig bevare den magiske roen i nord. Folkene kommer uansett tror jeg, dette er en invitasjon til å bli med å forme dette på en vakker måte sammen - til det beste både for de som allerede bor i nord, de som vil reise dit, og de som vil flytte dit. 

PASSER DET FOR DEG? 

Holipa er for de som ser noe nytt for seg selv. De som vil være en del av noe spennende og samskape.

Holipa er ikke "fiks ferdig". Det er et konsept som vi skaper sammen. Det er en smule sprøtt, men det er også gjerne de sprø ideene som kan bli til noe helt spesielt. Det er bare mer moro å skape sammen! Samtidig kan vi få til mye mer. Dette er for deg som vil utvikle noe spesielt sammen med flere andre.  

Er du eventyrlysten? 

Holipa er for deg som gjerne drar på eventyr, en som elsker å oppdage noe nytt - om det er ute på reise eller nærheten.

Gira på å gjøre noe nytt? 

Holipa er for deg som er åpen og nysgjerrig på å gjøre noe nytt. For deg har lyst å utfordre deg selv. 

Lyst å skape med andre?

Holipa er for deg som gjerne vil skape, og synes det er gøy å jobbe i team. Du ser at sammen kan vi virkelig vokse.

Hvordan virker Holipa? 

Holipa starter nå! Ha det med deg når du vurderer Holipa, husk at du kan være med å skape dette sammen med oss. Du som er her er av de første som hører om det. Samtidig har jeg drevet Purple World - et nettverk i 2 år snart + så Holipa er en naturlig utvikling. 

KJÆRLIGHET OG DRØMMEBYGGING

Nummer 1 er kjærlighet! Fokus på å støtte hverandre - skape sammen. Holipa er Drømmebygging! De som er med får støtte til sine drømmer på alle måter vi kan bidra. 

KICKSTART AV HOLIPA

Første fase handler om å samle mennesker som er klare for Holipa. Sammen vurderer vi prosjekter som er spennende og passer for de som er med nå. Nord Norge er første «område» vi aktiverer Holipa i. 

FOR HOLIPA MEDLEMMER OG FOR ANDRE GJESTER

Fokus er at Holipa skal fungere både for de som er med i Holipa og for de som besøker Holipa steder - slik at de som er med i Holipa og kan tjene på Holipa, og vi samtidig kan utvide Holipa til det beste for alle. 

HOLIPAY - STARTEN PÅ NOE STØRRE

Når Holipa har omsetning, går det også tilbake til de som er med i form av Holipay - alle som blir med får x antall stjerner avhengig av Holipa-pakken de velger. De som er med kan og opparbeide seg stjerner ved å bidra.

TJEN PÅ Å ANBEFALE HOLIPA

Alle i Holipa kan og være affiliate. Det vil si at når de anbefaler andre til å oppdage Holipa, så får den som anbefaler 10% av investeringen som gjøres. Medlemmer i Holipa kan og være affiliate på bookinger og kurs som gjøres på Holipa steder. 

RETTFERDIG DELING

10% går til hjelpeprosjekter, 30% til Holipa Firma, 30% til hvert enkelt sted, 30% til Holipay (fordeles mellom de som er med basert på antall stjerner). Det kan være flere varianter av fordeling - når medlemmer i Holipa vil skape sitt sted, så kan de velge sitt ønskede eierskap, og vi vil sammen finne rettferdig fordeling. Dette utarbeides sammen med den første gruppen som blir med. 

NYE VENNER - DER DU ER ELLER PÅ REISE

Holipa har ingen utløpsdato, så en er med så lenge en ønsker. Holipa skal etableres mange steder, så her er en fantastisk mulighet til å knytte mange nye kontakter, og samtidig ut å reise for den som vil det. Vi fokuserer og på det nettbaserte, og bygger det samtidig med Holipa. 

SKAPE SAMMEN

Dette er en start, tanken bak Holipa er samarbeid - derfor er dette kun noen retningslinjer. Det gledes til å være flere sammen for utarbeidelse. Purple World nettverket som allerede er etablert vil og bli en naturlig del av Holipa.

2 MAGISKE MULIGHETER

Velg det som passer best for deg 

Ønsker du en samtale med meg for å få mer klarhet om Holipa passer for deg, eller hvilken pakke som passer deg best, så ta gjerne kontakt på post@iisa eller på messenger her: https://m.me/iisapersen 

Du kan og investere mer enn 222 000 hvis du ønsker det. Forskjellen er da at du får mer i Holipay ("1 stjerne pr kr 10 000) - utbetalinger når vi er i gang med å inntjening. Ønsker du dette, send en e-post eller i messenger så finner vi ut av det sammen. 

00
Dager
 
:
 
09
Timer
 
:
 
13
Minutter
 
:
 
39
Sekunder
 

You missed out!

Jeg lukker den norske gruppen mandag kveld, den 18.september. Da blir fokuset å lansere internasjonalt + at det er hyggelig å få en gruppe inn som blir kjent med hverandre i det første prosjektet vårt. De som blir med nå får både utbetaling på Holipa Finnmark og alle andre prosjekter. I neste runde utelukker vi Holipa Finnmark prosjekt 1 i sekken med utbetalinger. Dette er for å skape en kickstart gruppe, som honoreres for å ha tatt action når Holipa startet! Uten actiontakers her hadde ikke Holipa kommet i gang nå! Du får kjenne etter om dette er deg, om du er den som liker å være med å starte noe...  I kjærlighet, Iisa 💜