Steg 1: Se video

Hva drømmer du om? En av mine drømmer var å jobbe fra der jeg vil, og det gjør jeg - og jeg elsker det! Eller det å chille når jeg vil.. hehe - friheten... og kanskje mer enn noen gang er det smart av oss å ha flere inntektskilder...  Se videoene under og finn ut om du vil jobbe med meg 🤗 

Den første videoen her er laget av meg, og de under er laget av Rain International som jeg jobber med. 

Produkter - "Not from a seed? Not real nutrition!"

Business: Jobb med meg 

Steg 2: Registrer deg inn og få meg som din businessguide! 

Har du lyst å jobbe med meg? La meg hjelpe deg til å skape ditt drømmeliv og din frihet! Jeg søker nå etter personer hvor vi samler oss og gjør dette sammen! Du får nye venner, og jeg vil vise deg forskjellige måter du kan jobbe på, så du kan finne din vei som passer for nettopp deg! Hjertelig velkommen med! Klikk på knappen under og velg norsk så "bli med", meld deg inn med den pakken som passer best for deg - så kontakter jeg deg etterpå :) Er du med? 🤗 Woop woop - vi skal til Venezia 3.-5.mai 2024! Være med? La oss jobbe sammen frem til da, så feirer vi med å dra til Venezia - er du med til Venezia og? Send meg ei mld, så ordner jeg superbillig billett til eventet til deg. Decide - Commit - Succeed!