Velkommen til ABC i Kanalisering – din kilde til indre visdom og åndelig utforskning!

What we do

Creating excelent value for our clients through our unique style of delivery

Vi er glade for å invitere deg til en unik opplevelse av kanalisering i 30 minutter. Vårt mål er å hjelpe deg med å oppnå en dypere forbindelse med din egen intuisjon og åndelige veiledning.

Gjennom denne salgssiden ønsker vi å gi deg all nødvendig informasjon for å delta i vårt kanaliseringsprogram.

Insert Video

Hva du kan forvente:

Kanaliseringssesjon: I løpet av 30 minutter vil en erfaren kanaliseringsveileder lede deg gjennom en kanaliseringssesjon. Du vil lære teknikker og metoder for å åpne opp for åndelige energier og motta budskap fra høyere bevissthet. Gjennom veiledning vil du bli guidet til å lytte og tolke det du kanaliserer på en trygg og klar måte.
Opptakstilgang: Umiddelbart etter kanaliseringssesjonen vil du få tilgang til opptaket. Dette lar deg gjenoppleve opplevelsen eller gå tilbake og lytte til spesifikke deler du ønsker å fordype deg i. Opptaket vil være tilgjengelig via en hemmelig lenke på YouTube, som du vil få tilgang til etter registrering.
Forberedelse: Vi oppfordrer deg til å ta med en notatbok og noe å skrive med. Dette vil hjelpe deg med å notere ned de viktige budskapene og innsiktene du mottar under kanaliseringen. Å skrive ned dine opplevelser kan være en verdifull refleksjons- og vekstprosess i etterkant av sesjonen.
Fleksibilitet: Enten du ønsker å delta live eller se opptaket i ditt eget tempo, gir vi deg friheten til å velge. Registrering gir deg tilgang til både live-sendingen og opptaket, slik at du kan tilpasse opplevelsen til din personlige tidsplan.

Vi ser frem til å være en del av din åndelige reise og støtte deg i å styrke din intuisjon og forstå