Velkommen til vårt inspirerende kurs "Lag og Selg ditt eget kurs!" 

Dette kurset tar deg gjennom en spennende reise for å hjelpe deg med å skape, pakke inn og få betalt for ditt eget kurs. Uansett hvilken portal du ønsker å bruke, vil dette kurset gi deg en mal som kan tilpasses dine behov.

Hva er det?


Kurset består av tre deler:

1. SKAP KURSET DITT:

I denne delen vil du lære hvordan du utvikler ditt kursinnhold på en engasjerende og effektiv måte.

Vi vil veilede deg gjennom prosessen med å identifisere ditt kursområde, definere målgruppen din, og lage en struktur som vil holde dine studenter interessert og motivert.

2. PAKK DET INN:

Denne delen fokuserer på hvordan du presenterer og pakker inn kurset ditt på en profesjonell måte.

Vi vil dele teknikker for å lage en attraktiv kursbeskrivelse, designe en tiltalende kurspresentasjon og skape visuelt innhold som gir en optimal læringsopplevelse.

3. FÅ BETALT:

I den siste delen av kurset vil vi lære deg hvordan du kan få betalt for ditt harde arbeid.

Vi vil utforske ulike betalingsløsninger, sette opp prissettingen din og dele markedsføringsstrategier for å tiltrekke potensielle studenter og konvertere dem til betalende kunder.

Insert Video

Som en bonus vil du også få tilgang til flere støttevideoer som vil hjelpe deg på veien. Disse videoene dekker temaer som markedsføring, salgsstrategier og hvordan du kan bygge opp en engasjert studentbase.

Tiden er inne for å realisere drømmen din om å lage og selge ditt eget kurs. Ikke vent lenger! Meld deg på kurset i dag og ta det første skrittet mot suksess. Vi ser frem til å hjelpe deg på reisen!