Ja takk, send meg eboken til min innboks nå 💜

Hei kjære deg. Jeg har lyst å gi deg boken jeg skrev rett etter jeg ble syk...

Jeg hadde begynt og planlagt lenge før jeg fikk diagnosen uhelbredelig kreft, men da jeg ble syk fikk jeg virkelig bruk for det jeg hadde lært på veien, verktøyene og alt jeg hadde i bagasjen. Boken er et oppslagsverk for flere, og den dukker stadig opp hos dem - fordi den er eviggrønn og kan alltid taes frem. Du kan lese den fra begynnelse til slutt, og etterpå slå opp der du har behov for akkurat da. På slutten av 2023 har jeg vært frisk i 10 år, det vil være en seier for ei som fikk dødsdommen. Denne boken handler om hele livet og passer for alle som vil utvikle seg i sitt liv. Alt jeg vil er å inspirere andre til å velge veien som er ment å gå, vi er alle unike. Kanskje mer enn noen gang kan vi trenge det i verden vi lever i. Når du har lagt igjen ditt navn og epost, så kommer du til en side hvor jeg viser deg alt jeg har skapt, så vet du det. Kanskje passer det for deg, kanskje ikke - men jeg vil hvert fall vise deg hvor jeg er nå i dag. Jeg ønsker deg alt godt vakre sjel og menneske.  [Ja, jeg byttet navn fra Linda til Iisa for noen år siden, det er en annen historie...] Jeg håper boken vil gi deg noe på din reise i livet.

I kjærlighet - Iisa 💜

Last ned gratis min første bok: 

Lek med livet - Du slipper ikke levende fra det likevel 

Denne boken kommer ikke til å endre livet ditt, den jobben må du faktisk gjøre selv.

Lucky Linda inspirerer med sin reise fra røffe barneår, konkurs og fattigdom, til kreft med spredning. Med galgenhumor, rå livsgnist og konkrete verktøy gir hun deg energi til å ta action i eget liv.

CV - Lucky Linda Persen
Bachelor i psykisk styrke
Cand.mag i postangst og gjeldsforstyrrelse
Doktorgrad i dødsrå humor
Master i helhetlig sykdomsbehandling
Spesialist i kreativitet og det gode liv
Ekte finnmarking
Foredragsholder

Ja takk, send meg eboken til min innboks nå 💜