SUPERKAMPANJE: 5.-21. DESEMBER 2023 

Ny Æra Nå: 90 dagers transformasjonsreise fra der du er! Start nå, neste mandag - eller i januar 2024! 

Warm welcome to a 90-day journey that takes you from your old story to a new story - and beyond! This journey delves deep into every aspect of your life, from love, health, work/business, finances - and most importantly, soul mission and the meaning of life!

.

Du er velkommen med!

Iisa Mari Persen

00
Dager
 
:
 
00
Timer
 
:
 
00
Minutter
 
:
 
00
Sekunder
 

You missed out!

Meld deg på 90 dagers reise i dag! Transformer livet - lev slik du er ment. BLI MED I DAG!

NYÆRA NÅ

Uansett hvem du er og hva du har opplevd - kan du skape din egen virkelighet slik du ønsker! 

Andre sier....

Kristin V. / 

Ny Æra Nå har gitt meg en bedre forståelse og aksept av egne følelser. Jeg har blitt mer bevisst på hvem/hva jeg setter først i livet mitt, og har fått masse innsikt og kunnskap på et dypere plan. Iisa har en fantastisk energi og hun formidler fra hjertet. Tusen takk for den magiske reisen, og jeg gleder meg til fortsettelsen 🩷🩷🩷


AnneCath / 90 dagers æra

Et effektivt kurs mtp progresjon i det du ønsker å ta tak i, feks helse, business, økonomi, kjærlighet... Du jobber med det som er viktig for deg, så kurset passer uansett hvilket område du ønsker endring i.
Iisa er kjærlig, ærlig, snakker et språk som alle forstår, selv om hun har kommet veldig langt i sin spirituelle reise.
Anbefales virkelig!


Anna-Maria / Jeg lever nå. Hva mer vil jeg !

Denne 90 dagers reisen gir veiledning og oppgaver, til å komme dit du vil.
Hver dag gir påfyll, til den videre reisen. Glede og skapelse. Få oppgaver som hjelper.
Bli bevist sine ønsker for sitt liv. Fantastisk. Her er alt, trenger ikke andre kurs. Eller streve alene. 🥳💓


Elisabeth Abrahamsen / Referanse, ny era nå

For å endre noe, kreves at endringer gjøres. Disse 90 dagene har på en måte vært en reise mot noe bedre i meg selv. Jeg ønsket å forbedre livet mitt, ikke det at jeg hadde det dårlig, men jeg ønsket et enda bedre liv. Iisa har hele veien, i små sekvenser, 5 dager i uka veiledet, motivert og delt ærlig og kraftfullt av sin kunnskap og med Guds veiledning.


Per Sigbjørn Skotheim / Tegeransr

Er med I NY Æra Nå. Kom med da eg skjønte dette kurset må eg berre bli med I. Har ingen tidligere erfaringer men denne gangen ville eg bli med.
Hovedgrunnen er at Iisa formidler direkte til hjertet. Det har noe med energi. Ga meg tillit til ā kunne dykke inn i meg sjølv under Iisas guiding. Iisa formidler frå hjertet, gir av seg sjølv.


Line / 

Dette har vært for meg på rett plass til rett tid. For hver dag lærer jeg mer og mer om meg selv og hva jeg faktisk innehar av egenskaper og muligheter. Jeg måtte bare jobbe mye med se på mine begrensninger og frykter. Hva som stoppet meg fra og ta steget frem til mitt nye liv. Jeg føler meg beriket på så mange flere plan nå enn før jeg startet.


Runa Kjølle / 

Jeg hadde mistet og energien i livet, og var skuffet uten forstå det!…
En venninne tipset meg om Iisas 90-dagers transformasjon / Ny Æra!
Det er en av de beste investeringer jeg har gjort!!Så godt å se/ høre på Iisa hver dag, alltid nye gullkort som treffer meg i hjertet og forandrer livet mitt,Gudfeldig! Nå har jeg mot glede og håp! Takk!


Marianne Haave / Ny ERA NÅ

Jeg anbefaler av hele mitt hjerte å bli med på Ny Era Nå. Å følge sending hver morgen, har gitt meg mer energi og glede. Gjort meg bevisst på veldig mange ting, hvor jeg velger å gjøre ting annerledes til det beste for meg selv og andre.
Iisa er helt fantastisk, veldig engasjert og har sååå mye gull å lære bort.❤️❤️❤️


Gro Anita Vimo / Kinesiolog, lysarbeider

Jeg tar dette kurset nå å har med hjelp av kjære mentor iisa med dette kurs klart å slippe mine rusk i kroppen ,blitt mere og mere klar for min livsoppgave å være en lysarbeider på jorden 💖🙏Tusen takk💖


Deltaker / Ny æra nå

Er så utrolig takknemlig for at jeg ble med på "Ny æra nå". Du inspirerer, er helt rågod. Du følger min prosess med å komme ut med min "livsoppgave". Den sterkeste påminnelsen har vært for meg å overgi meg, ta i mot veiledning og utføre - direkte kontakten med "devine". Så ønsker på det varmeste å anbefale 90 dager.


Livesendinger....

Ukentlig Zoom, Arbeidsark, lydfiler, Energisessions, og mye mer...

00
Dager
 
:
 
00
Timer
 
:
 
00
Minutter
 
:
 
00
Sekunder
 

You missed out!

Meld deg på Ny Æra Nå!

Sikre den beste prisen nå - og start din reise...