Tusen takk kjære deg. 🙏 Du har nå fått innlogg til Simplero og alt gullet. Vil du teste magasinet mitt så gir jeg deg nå 1 måned gratis som takk for ditt kjøp. 🤗

 Vil du ha tilgang til ALT annet jeg har  skapt og skaper fremover? Se gjerne under her for en amazing mulighet nå!

 1 MÅNED GRATIS PRØVE 😘 👇

Iisa Mag  -  Wow the Now!

Få tilgang til alt i online 

Iisa Mag!

Verdier for langt over 100 000 kr! 

Kun kr 470 pr mnd. La meg spare deg for masse tid, energi og penger - samtidig som du får tilgang til det du trenger - når du trenger det! Enklere blir det ikke! Velkommen inn kjære deg. 

Noen ganger trenger vi litt rydding 🤣 Det er hva jeg holder på med i magasinet for å få det supercool for alle og lett å finne frem til det man trenger! Jeg oppdaget for en enorm mengde med goodies jeg putter i magasinet 😱 - så det er bare å brette opp ermene her... Imens jeg mekker og planlegger så kan de som vil snike seg inn og få den beste prisen nå... I kid you not - dette er helt sprøtt - jeg legger ALT inn i Iisa Mag! 🤪 🥳

Det du trenger når du trenger det!

DITT DAGLIGE NESTE RETTE STEG

Tenk deg et sted hvor du hver dag kan du finne akkurat det du har behov for i ditt liv. Om det er selvutvikling, spiritualitet, business, kjærlighet, helse, økonomi, livsstil, oppnå målene dine, ta action med letthet, finne din total indre ro... Iisa Mag er her for deg! 

ALT JEG HAR SKAPT OG SKAPER

Du får verdier for langt over 100 000 kr som medlem i Iisa Mag! Jeg gir deg tilgang til alle kurs, videoer, lydfiler, bøker, PDF jeg noen gang har skapt + alt jeg skaper fremover! Det er nytt innhold hver uke, livesendinger, Zoom annenhver uke, oppdatert innhold som støtter deg i ditt liv og din nye story nå! 

ENERGIER + STRATEGIER = RESULTATER

Ingenting slår energiarbeid mener jeg! Derfor er mye av innholdet i magasinet nettopp dette. Samtidig så trenger vi smarte strategier i livet vårt - så denne kombinasjonen finner du i Iisa Mag. Det vil kunne gi deg resultater du før bare har drømt om! 

Et online magasin for helheten av livet

Spiritualitet

Den beste gaven jeg ga til meg selv for mange år siden var å gå inn i den åndelige verden og jobbe med energier. Magasinet gir deg alt du trenger på en magisk reise i hverdagen!

Selvutvikling

Fra manifestering til å ta action, forløse den gamle historien, skape drømmelivet med strategier og Maermetoden som støtter deg hele veien - det er selvutvikling the Iisa way!

Business 

Som gründermentor i mange år har jeg skapt utrolige mengder businessmateriale - og fortsetter å skape i 2023. Alt dette får du tilgang til som medlem i Iisa Mag!

Kjærlighet

Størst av alt er kjærligheten! Å leve i kjærlighet - innenfra og ut. Overgivelse til kjærligheten med alt i livet, det er livsendrende. La Iisa Mag guide deg inn en kjærlighetsverden! 

Helse

Fra uhelbredelig kreft til 100% frisk - ja det er litt av min mirakelhistorie. Nettopp derfor har jeg de siste 9 årene hatt en utrolig interesse for helse, noe jeg deler i Iisa Mag. (Nei jeg tror ikke på en oppskrift for alle, men på å inspirere med våre historier).  

Økonomi 

Pengeenergier og pengestrategier går hånd i hånd. Fra konkurs til overflod, og transformasjon av økonomi til noe bedre. Verden endres og jeg viser veien til smart økonomi. 

THE HARD WAY OR THE IISA WAY?

TA DET CHILL, FÅ ALT PÅ ET STED KJÆRE DEG...

12 fordeler med Iisa Mag

fORDEL 1 - DU FÅR ALT!

Innmelding nå gir deg tilgang til ALT jeg har skapt og skaper fremover! Crazy mulighet kun NÅ! 

FORDEL 2 - ENERGIER

Ingenting slår energiarbeid og Iisa Mag er stappfull av energiinnhold skapt for å gi deg det du trenger nå. 

FORDEL 3 - STRATEGIER

Du får de råeste, enkleste, smarteste strategiene som du kan aktivere i dag. Din ABC som støtter deg i ditt liv. 

FORDEL 4 - HELHETEN

Iisa Mag gir deg sykt bra innhold i hele livet: fra kjærlighet, helse, jobb/business og økonomi. 

FORDEL 5 - SØK OG FINN

Med over 600 (!!!) elementer og flere tikkende inn + ukentlig nytt er innholdet gedigent! Søk på det du trenger i dag enkelt. 

FORDEL 6 - ØNSK DEG

Finner du ikke det du trenger? Send en epost/melding til meg og jeg legger det i min ønskeliste til magasinet. 

FORDEL 7 - ZOOM & LIVE

Annenhver uke møtes de som vil på Zoom for Energikveld med spørsmål, delinger, transformasjoner osv. Iisas livesendinger er og i magasinet

FORDEL 8 - DITT TEMPO

Du mister ikke tilgangen til noe men har alt så lenge du er medlem. Ta kurs, moduler, videoer, lydfiler, bøker i ditt tempo. Du har din vei og tid! 

FORDEL 9 - 24/7 FOR DEG

Behov for å kickstarte dagen? En plutselig utfordring? Iisa Mag er alltid her så du kan få støtte når du trenger det.  

FORDEL 10 - GOD VANE

La Iisa Mag bli din gode daglige vane som alltid løfter deg. Det vil kunne påvirke resten av livet ditt. 

FORDEL 11 - SAMME PRIS

For deg som blir med nå så beholder du alltid den lave prisen på kr 470 så lenge du er medlem! Prisøkning 13.mars! 

FORDEL 12 - KJÆRLIGHET

Alt i Iisa Mag er skapt fra kjærlighet og for ditt magiske liv. Dine neste rette steg er i fokus på alt. Du er amazing og fortjener det aller beste! 

Ditt inspirasjonssted til Wow the Now - og ditt neste rette steg!

Mer enn noen gang kan vi trenge et sted som løfter oss, inspirerer, gir oss stegene i hverdagen, holder oss på veien til målene, skaper gleden på reisen - og alltid har noe som kan støtte, løfte og veilede. Iisa Mag er stedet som gir deg alt og mer til! 

Slik får du suksess i livet

DCS har vært noe av det mest viktige i mitt liv: Decide - Commit - Succeed. Når vi tar valget og forplikter oss, kommer suksessen! Med suksess tenker jeg bare på det å nyte det gode magiske livet, få resultatene, ha tiden og energien... leve dypt og inderlig..

1.

Ta valget

Hvor mye tid bruker du på å surfe og lete etter noe som hjelper deg på din vei? Vi alle har tid hvis vi vil. Ta valget om å bruke Iisa Mag daglig for inspirasjon til din reise i livet. Tenk deg bare noen minutter hver dag - hva kan det gjøre for deg?

2.

Forplikte deg

Bruk det! I Iisa Mag finner du ABC på enormt mye. Dediker deg til å ta action i livet ditt, forplikte deg til å skape ditt amazing liv! Magasinet er skapt for å være en veileder, men og til å legge til rette for handlinger. Alt er skapt for å bidra til ditt gode liv.  

3.

Få suksess

Den som utfører vil få suksess, slik er det bare. Jo mer du jobber med energiene og strategiene jo enklere blir det å se hva som gjør at du får de resultatene du vil ha. Ta med gleden på veien - det er ikke suksessen som gjør deg lykkelig, men lykken som gir deg suksess! 

Velg det som passer deg 

MÅNEDLIG- 1MÅNED gratis PRØVE

 • Tilgang til alt med det samme!
 • Over 600 elementer
 • Kurs, videoer, lydfiler, bøker, live, Zoom, budskap
 • Samme pris alltid
 • Mest fleksibel, betal månedlig

KR


470


ÅRLIG- 1 MÅNED gratis PRØVE

 • Tilgang til alt med det samme!
 • Over 600 elementer
 • Kurs, videoer, lydfiler, bøker, live, Zoom, budskap
 • Samme pris alltid
 • Best pris
 • 2 måneder gratis - spar kr 940 - mndpris = kun 392 kr

KR


4700

Finn ut mer om alt som er i magasinet... 👇

Det crazy innholdet i Iisa Mag!

Å regne ut verdien på alt du får i magasinet er umulig... det er innhold jeg har skapt over mange år, som jeg nå legger inn i magasinet i sin helhet. Hvorfor kan du lure? Jeg ønsker bare å dele det jeg har skapt, og vil fokusere på å gjøre det enkelt både for dere og for meg selv. Jeg vil dedikere meg til å skape mer gull fremover - og alt legges inn i magasinet. Nå har du en unik mulighet til å bli med for en billig penge og få tilgang til alt jeg har skapt og skaper fremover - uten å betale ekstra. Kun kr 470 pr mnd, eller 4700 pr år (2 mnd gratis med årsabo). Velg det som passer for deg. Jeg kan garantere at dette tilbudet ikke kommer tilbake. Når februar er over øker prisen + at endel kurs etc vil koste ekstra for de som kommer inn da. Det er garantert verdier for over 100 000 kroner, og helt sikkert mye mye mer.... sjekk ut under her..  Veldig mye er allerede lagt ut i magasinet, og fremover vil det daglig lastes opp og legges ut gull på gull... en skattekiste for deg og ditt liv kjære deg... 

Energiklubbens moduler

32 moduler

Hele Energiklubben er lagt inn i Iisa Mag, og det betyr at du får umiddelbart tilgang til ALT som er skapt i Energiklubben over 1 helt år. Hele 32 moduler med gull, og i tillegg finner du også Energiskolen i magasinet - med alle moduelen derfra - crazy! 

Energiklubbens lydfiler

77 lydfiler

Energilydfiler er amazing å lytte til i hverdagen for å støtte deg i dine neste steg. Noen minutter kan gjøre endring for ditt liv, og gi deg et nytt perspektiv i det du står i akkurat i dag. Det er som en healing med temaer. 

Businesskurs og mye mer

få suksess med din business

Som mangeårig businessmentor har jeg skapt ufattelig mengde materiale for gründere og alt dette får du tilgang til som medlem. Samtidig skaper jeg nytt materiale, for verden er i endring for oss som driver business!

Selvutvikling & Spiritualitet

MANIFESTERING, KANALISERING... 

Manifestering har vært og er en av mine favoritter, så det kan du boltre deg i her. Kanalisering, sjelsoppgave og mye annet spennnede i selvutvikling og den spirituelle verden - vær så god - kos deg med masse goodies når du vil!

Oppnå dine mål

TA ACTION - FÅ OPPSKRIFTEN

Jeg er kjent for å være en actiontaker og få til målene jeg setter meg. I magasinet får du enorme mengder materiale som støtter deg i å nå dine mål med letthet, og hvordan du tar action når du egentlig ikke har lyst.. Det handler om metode og ABC som funker! Dette og mye mer - du finner det her i magasinet! 

Pengeenergi & Strategi

MONEY MONEY MONEY...

Økonomi handler både om våre energier i forhold til penger, men også hvor smart vår strategi er. Det har vel aldri vært mer vikig å være pengesmart enn nå! Velkommen inn til bøttevis med energier og strategier til din nye økonomi - alt er mulig kjære deg! Ps - jeg har vært gjennom en konkurs, så jeg vet hva jeg snakker om ;) 

Helsefokus

DIN HELSE ER VIKTIG!

Helse er så mangt! Jeg har mitt syn på helse og lærer stadig mer. I magasinet vil jeg dele min helsereise som jeg håper vil inspirere deg. For 9 år siden fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, og det gjorde selvfølgelig at jeg ble meget opptatt av min helse! Jeg tror alle kan hente inspirasjon på en eller annen måte i det jeg deler i magasinet om helse. 

Kjærlighet på alle plan

LEVE I KJÆRLIGHET

Alt som ikke er noe annet er kjærlighet! Den rommer så mye, det å leve i kjærlighet - innenfra og ut. Det er stort, og alle kan leve der tror jeg. Vi trenger bare å fokusere, få påminnere, verktøy som virker - noen som tror på deg og din reise og er der for deg. Det ønsker jeg i Iisa Mag å være - slik at du kan leve i kjærlighet slik du er ment i ditt liv. 

Opptak av kurshelger ++

UNN DEG SELV UTVIKLING

Både fysiske hurshelger og online helger i flere temaer, wow det har vært noen! Mange av de finnes det opptak av, og vips - yes, det har du tilgang til i magasinet. Du kan ta deg din egen kurshelg - eller fordele den akkurat slik det passer deg, magisk eller hva?

Alle bøker og budskap

LES ELLER LYTT I DAG

Ebøker og lydbøker, for deg som vil lese eller lytte, alt er ditt!  Jeg er og i en prosess med å kanalisere ned budskap, samtidig som jeg skriver i en inspirert spesiell energetisk fokus - du får tilgang underveis mens jeg skriver/leser inn. 

Zoom & Live

MØT MEG OG DE ANDRE LIVE

Magasinet skal ikke være en enveisgreie. Annenhver uke har vi Zoom på kvelden, Energikveld for alle som vil være med. Du kan være aktiv eller lytte, stille spørsmål, dele noe. Vi gjør og en energisession. Alle livesendinger som før var i sosiale media er nå flyttet inn i magasinet. Bli med live du og i magasinet! 

Nytt ukentlig innhold

JEG FORTSETTER MED GULL

Jeg er en skaper, så magasinet vil ikke "bare" ha det som er skapt, men du får helt nytt materiale hver uke. Det er viktig å skape og ut fra verden i dag, og ut fra utviklingen som en har. Det er bare å glede deg over masse masse gull fremover i flere temaer - utrolig spennende tider nå!

Diverse lydfiler

FINN NOE NYTT I DAG

Lydfiler er så enkelt, bare lytte til og mens en gjør noe annet, eller en vil ha en guidet meditasjon, et nytt perspektiv, affirmasjoner, transformasjoner, inpirasjon, informasjon, motivasjon.. Du finner lydfiler i alle former i magasinet, som du kan lytte til igjen og igjen for din utvikling og din hverdag. 

Diverse kurs og eventer

EN SKATTEKISTE DE LUX

Alt fra 2 timers eventer til lengere kurs, til 40 dagers reise.. finn det som passer for deg akkurat nå, slik at du kan komme videre i ditt liv med det du har behov for denne dagen, uken eller måneden. Vi blir aldri ferdig å utvikle oss og lære - heldigvis! 

Diverse PDF

FÅ KLARHET OG HELHET

Noen ganger er det flott å få en oversikt i en PDF med noe som vi jobber med. Det kan støtte oss til og enklere se sammenhengen eller oppskriften, finne det vi mangler, gi en aha-opplevelse. Du finner mengder av PDF i magasinet. 

Diverse videoer

KOS DEG MED DET DU VIL HA NÅ

Alt fra hvordan aktivere en bok på 20 minutter, til hvordan få sovepenger, eller hva med å åpne mer opp for det spirituelle i livet ditt? Videoer til helheten av ditt liv, som kan gi deg noe som gjør at du lettere tar dine steg i dagen i dag, oppnår dine mål, kan leve drømmelivet, få gjennombruddet.. 

Velg det som passer deg 

MÅNEDLIG- 1 MÅNED gratis PRØVE

 • Tilgang til alt med det samme!
 • Over 600 elementer
 • Kurs, videoer, lydfiler, bøker, live, Zoom, budskap
 • Samme pris alltid
 • Mest fleksibel, betal månedlig

KR


470

ÅRLIG- 1 MÅNED gratis PRØVE

 • Tilgang til alt med det samme!
 • Over 600 elementer
 • Kurs, videoer, lydfiler, bøker, live, Zoom, budskap
 • Samme pris alltid
 • Best pris
 • 2 måneder gratis - spar kr 940 - mndpris = kun 392 kr

KR


4700