Hjertelig velkommen med på lørdag! 

Tusen takk for din påmelding!

Jeg gleder meg så masse til lørdagen, og håper at du kan være med live! Sjekk innboksen for epost fra meg. Under her finner du info om 90 dagers reise, som du kan sjekke ut hvis du har lyst. 

Iisa 

 SUPERBONUS: 23.-28. JANUAR 2024 

Ny Æra Nå: 90 dagers transformasjonsreise fra der du er! Start nå, når du vil - eller første mandag... 

Hjertelig velkommen til en 90 dagers reise som tar deg fra din gamle story til en ny story - og forbi det! Denne reisen går dypt inn i hele livet ditt, fra kjærlighet, helse, jobb/sbuiness, økonomi - og ikke minst sjelsoppgave og meningen med livet!

.

Du er velkommen med!

Iisa Mari Persen

BONUS DENNE UKEN!

Ny Æra Nå starter også på engelsk i februar 2024! De som melder seg på den norske nå får også den engelske gratis! 

Den engelske vil ha samme temaer disse 90 dagene, men reisen gjøres av Simeon og Iisa sammen + hvor vi har mer fokus på Gud disse 90 dagene enn den norske... og vi vil gå dypere.. så hjertelig velkommen med kjære deg! 

Bonus: New Era Now!

05
Dager
 
:
 
04
Timer
 
:
 
32
Minutter
 
:
 
04
Sekunder
 

You missed out!

Meld deg på 90 dagers reise i dag! Transformer livet - lev slik du er ment. BLI MED I DAG!

NYÆRA NÅ

Uansett hvem du er og hva du har opplevd - kan du skape din egen virkelighet slik du ønsker! 

Andre sier....

Kristin V. / 

Ny Æra Nå har gitt meg en bedre forståelse og aksept av egne følelser. Jeg har blitt mer bevisst på hvem/hva jeg setter først i livet mitt, og har fått masse innsikt og kunnskap på et dypere plan. Iisa har en fantastisk energi og hun formidler fra hjertet. Tusen takk for den magiske reisen, og jeg gleder meg til fortsettelsen 🩷🩷🩷


AnneCath / 90 dagers æra

Et effektivt kurs mtp progresjon i det du ønsker å ta tak i, feks helse, business, økonomi, kjærlighet... Du jobber med det som er viktig for deg, så kurset passer uansett hvilket område du ønsker endring i.
Iisa er kjærlig, ærlig, snakker et språk som alle forstår, selv om hun har kommet veldig langt i sin spirituelle reise.
Anbefales virkelig!


Anna-Maria / Jeg lever nå. Hva mer vil jeg !

Denne 90 dagers reisen gir veiledning og oppgaver, til å komme dit du vil.
Hver dag gir påfyll, til den videre reisen. Glede og skapelse. Få oppgaver som hjelper.
Bli bevist sine ønsker for sitt liv. Fantastisk. Her er alt, trenger ikke andre kurs. Eller streve alene. 🥳💓


Elisabeth Abrahamsen / Referanse, ny era nå

For å endre noe, kreves at endringer gjøres. Disse 90 dagene har på en måte vært en reise mot noe bedre i meg selv. Jeg ønsket å forbedre livet mitt, ikke det at jeg hadde det dårlig, men jeg ønsket et enda bedre liv. Iisa har hele veien, i små sekvenser, 5 dager i uka veiledet, motivert og delt ærlig og kraftfullt av sin kunnskap og med Guds veiledning.


Per Sigbjørn Skotheim / Tegeransr

Er med I NY Æra Nå. Kom med da eg skjønte dette kurset må eg berre bli med I. Har ingen tidligere erfaringer men denne gangen ville eg bli med.
Hovedgrunnen er at Iisa formidler direkte til hjertet. Det har noe med energi. Ga meg tillit til ā kunne dykke inn i meg sjølv under Iisas guiding. Iisa formidler frå hjertet, gir av seg sjølv.


Line / 

Dette har vært for meg på rett plass til rett tid. For hver dag lærer jeg mer og mer om meg selv og hva jeg faktisk innehar av egenskaper og muligheter. Jeg måtte bare jobbe mye med se på mine begrensninger og frykter. Hva som stoppet meg fra og ta steget frem til mitt nye liv. Jeg føler meg beriket på så mange flere plan nå enn før jeg startet.


Runa Kjølle / 

Jeg hadde mistet og energien i livet, og var skuffet uten forstå det!…
En venninne tipset meg om Iisas 90-dagers transformasjon / Ny Æra!
Det er en av de beste investeringer jeg har gjort!!Så godt å se/ høre på Iisa hver dag, alltid nye gullkort som treffer meg i hjertet og forandrer livet mitt,Gudfeldig! Nå har jeg mot glede og håp! Takk!


Marianne Haave / Ny ERA NÅ

Jeg anbefaler av hele mitt hjerte å bli med på Ny Era Nå. Å følge sending hver morgen, har gitt meg mer energi og glede. Gjort meg bevisst på veldig mange ting, hvor jeg velger å gjøre ting annerledes til det beste for meg selv og andre.
Iisa er helt fantastisk, veldig engasjert og har sååå mye gull å lære bort.❤️❤️❤️


Gro Anita Vimo / Kinesiolog, lysarbeider

Jeg tar dette kurset nå å har med hjelp av kjære mentor iisa med dette kurs klart å slippe mine rusk i kroppen ,blitt mere og mere klar for min livsoppgave å være en lysarbeider på jorden 💖🙏Tusen takk💖


Deltaker / Ny æra nå

Er så utrolig takknemlig for at jeg ble med på "Ny æra nå". Du inspirerer, er helt rågod. Du følger min prosess med å komme ut med min "livsoppgave". Den sterkeste påminnelsen har vært for meg å overgi meg, ta i mot veiledning og utføre - direkte kontakten med "devine". Så ønsker på det varmeste å anbefale 90 dager.


Livesendinger....

Ukentlig Zoom, Arbeidsark, lydfiler, Energisessions, og mye mer...

05
Dager
 
:
 
04
Timer
 
:
 
31
Minutter
 
:
 
46
Sekunder
 

You missed out!

Meld deg på Ny Æra Nå!

Sikre den beste prisen nå - og start din reise...