WOW THE NOW - En Magisk Kurshelg med Iisa! SUPERPRIS FOR HELE HELGEN: KUN 1470 KR!

FULLT I BERGEN 3.-4. JUNI, LEDIG: OSLO/ONLINE 10.-11.JUNI

LØRDAG OG SØNDAG KL 10-19 

Velkommen til WOW THE NOW, en uforglemmelig kurshelg med Iisa!  Dette er en unik mulighet til å transformere livet ditt sammen med mange andre likesinnede. Vår kurshelg er fylt med energier og de mest effektive strategiene som vil revolusjonere måten du tenker på når det gjelder jobb, business, økonomi og mye mer. Med letthet kan alle oppnå suksess!

Er du klar for Wow the Now? 

Vi tar for oss hele livet og tilbyr deg den nye måten å tenke på når det gjelder jobb, business, økonomi og mye mer. Kurshelgen tar sikte på å gi deg verktøyene du trenger for å skape suksess og oppnå den overflod du fortjener. Vi fokuserer på temaer som spiritualitet, kjærlighet, frihet og overflod, og guider deg gjennom en transformasjonsprosess som vil sette deg på veien til et rikt og meningsfullt liv.

Med Iisas ekspertise og veiledning vil du oppleve en helg fylt med magi og innsikt. Iisa er en anerkjent mentor og inspirator som har hjulpet utallige mennesker med å oppnå sin fulle potensiale. Hun har en unik evne til å hjelpe deltakerne med å oppdage og utnytte deres indre kraft. Gjennom praktiske øvelser, meditasjon og inspirerende foredrag, vil Iisa guide deg til å gjenkjenne dine sanne talenter og styrker.

På WOW THE NOW vil du også møte mange andre likesinnede mennesker som er klare til å skape en positiv forandring i sine liv. Du vil få muligheten til å dele erfaringer, bygge nettverk og danne varige vennskap. Sammen vil vi skape en støttende og inspirerende atmosfære der du kan vokse og utfolde deg på alle nivåer.

Denne magiske kurshelgen vil forvandle ditt perspektiv og åpne dørene til en ny og spennende virkelighet. Nå er tiden inne for å ta kontroll over ditt eget liv og oppnå de resultatene du drømmer om. Vårt WOW THE NOW-arrangement er en enestående sjanse til å lære av en ekspert innen personlig utvikling og samtidig bli en del av et engasjerende fellesskap.

Påmeld deg nå for å sikre deg plass på denne utrolige kurshelgen med Iisa! Ta grep om ditt liv, opplev magien og bli en del av WOW THE NOW-fellesskapet. Våre plasser fylles raskt, så benytt deg av vårt 50% rabatttilbud før det er for sent! Gjør deg klar til å omfavne en ny og strålende fremtid. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på WOW THE NOW!

Bergen - Oslo - Online 

Lørdag og søndag: kl 10-19

 • BERGEN: 3.-4.JUNI - CITYBOX SENTRUM - NYGÅRDSGATEN 31   
 • OSLO: 10.-11.JUNI - DRAMMENSVEIEN 72, 4.ETASJE - IISA PERSEN  
 • ONLINE: 10.-11-JUNI - FRA DER DU ER :) 

9 grunner til å bli med!

Oppdag hvorfor du bør bli med på WOW THE NOW-kurshelgen!

 1. 1

  Transformasjon: Denne kurshelgen gir deg en unik mulighet til å transformere ditt liv. Gjennom inspirerende foredrag, praktiske øvelser og energiarbeid vil du lære kraftfulle verktøy som kan hjelpe deg med å oppnå dine drømmer og mål.

 2. 2

  Ekspertise: Med Iisas ekspertise som mentor og inspirator får du tilgang til kunnskap og innsikt fra en erfaren energi- og strategiguide. Hun vil veilede deg gjennom en reise av personlig vekst og utvikling.

 3. 3

  Helhetlig tilnærming: Kurshelgen tar for seg hele livet og fokuserer på temaer som spiritualitet, kjærlighet, frihet og overflod. Du vil lære hvordan du kan integrere disse elementene i din hverdag for å skape en balansert og meningsfull tilværelse.

 4. 4

  Nettverksbygging: På WOW THE NOW vil du møte andre deltakere som deler dine interesser og mål. Dette er en flott mulighet til å bygge verdifulle relasjoner og nettverk som kan støtte deg på din reise mot suksess.

 5. 5

  Inspirasjon: Kurshelgen er fylt med inspirasjon og motivasjon. Gjennom å dele historier og erfaringer med andre deltakere, vil du få nye perspektiver og ideer som kan inspirere deg til å ta nye steg i ditt liv.

 6. 6

  Praktiske verktøy: I løpet av helgen vil du lære praktiske verktøy og strategier som du kan implementere umiddelbart. Disse verktøyene vil hjelpe deg med å takle utfordringer, sette mål og oppnå suksess i ulike områder av livet ditt.

 7. 7

  Personlig vekst: Kurshelgen er en unik mulighet til å investere i din egen personlige vekst og utvikling. Du vil oppdage nye sider ved deg selv, utforske dine talenter og styrker, og oppnå en dypere forståelse av hvem du er og hva du ønsker å oppnå.

 8. 8

  Støttende fellesskap: På WOW THE NOW vil du bli en del av et støttende fellesskap av likesinnede mennesker. Du vil bli omgitt av mennesker som ønsker å se deg lykkes og som vil støtte deg på din reise mot suksess.

 9. 9

  Selvrefleksjon: Kurshelgen gir deg tid og rom til å reflektere over ditt liv, dine verdier og dine mål. Du vil få innsikt i hva som virkelig betyr noe for deg og hvordan du kan skape et liv som er i samsvar med ditt autentiske selv.

 10. 10
  Superpris! Normale kurshelger koster minst 3000 kr, men denne gangen kjører jeg helgen for kun 1470 kr! Jeg flytter til Patmos i Hellas, så dette blir en av de siste kursene i Norge for denne gang - benytt anledningen - og med rå pris! 

🎁 Bonuser som vil fortrylle deg på WOW THE NOW-kurshelgen! 🎁

WOW THE NOW - HEFTE

Som en spesiell bonus vil du få tilgang til det eksklusive WOW THE NOW-heftet. Dette heftet er en skattekiste av kunnskap, med praktiske verktøy, inspirasjon og refleksjonsøvelser som vil hjelpe deg gjennom transformasjonsreisen. Enten det er å sette mål, visualisere suksess eller praktisere daglige affirmasjoner, vil WOW THE NOW-heftet være din veiledning til å skape varige endringer.

Spirituelle Lydfiler

Forsterk din åndelige praksis og løft energinivået ditt med Iisas spirituelle lydfiler. Disse lydfilene er spesielt utviklet for å forankre deg i øyeblikket, hjelpe deg med å finne indre ro og åpne ditt energisystem for transformasjon. Enten du bruker dem under meditasjon, i bakgrunnen mens du jobber eller før du legger deg om kvelden, vil disse lydfilene gi deg den ekstra boosten du trenger for å oppnå dypere forbindelse og indre balanse.

Magisk Masterplan:

Vi ønsker å gi deg et konkret verktøy som vil hjelpe deg med å manifestere din magiske fremtid. Derfor vil du motta den Magiske Masterplanen som en ekstra bonus. Dette er en omfattende veiledning som vil hjelpe deg med å sette tydelige mål, kartlegge handlingstrinnene dine og skape en konkret plan for suksess. Ved å følge Magisk Masterplan vil du ha en klar vei mot å oppnå drømmene og ønskene dine.

🌟 Disse fantastiske bonusene er inkludert i din påmelding til WOW THE NOW-kurshelgen! 🌟

Gjør deg klar til å utforske det kraftfulle WOW THE NOW-heftet, bli løftet av de spirituelle lydfilene og skape din egen Magiske Masterplan. Alt dette vil bidra til å styrke din personlige utvikling og gi deg verktøyene du trenger for å leve et liv fylt av overflod, kjærlighet og frihet.

Meld deg på nå for å sikre deg disse fantastiske bonusene og ta del i WOW THE NOW-kurshelgen! Vi gleder oss til å dele denne magiske reisen med deg!

Bli affiliate partner - anbefal & tjen penger

Vi ønsker å tilby deg en ekstraordinær mulighet til å være en del av WOW THE NOW-fellesskapet som en affiliate partner! Som en affiliate kan du ikke bare dra nytte av kurshelgens innsikt og transformasjon, men også tjene penger samtidig.

Som affiliate partner vil du motta en generøs provisjon på 20% for hver person du henviser til å delta på WOW THE NOW-kurshelgen. Dette betyr at du kan tjene penger samtidig som du deler denne utrolige muligheten med andre og hjelper dem med å skape en positiv forandring i sine liv.

Vår affiliate-program er enkelt å delta i og gir deg tilgang til markedsføringsmateriell og ressurser for å hjelpe deg med å promotere kurshelgen på en effektiv måte. Du vil få din unike affiliate-lenke som kan spores, slik at du kan se nøyaktig hvor mange påmeldinger du har generert og hvor mye provisjon du har opptjent.

Vi verdsetter våre affiliate partnere og ønsker å sikre at du har suksess i programmet. Derfor vil vi også gi deg støtte og veiledning underveis, slik at du kan maksimere dine inntjeningsmuligheter.

Ikke gå glipp av sjansen til å være en affiliate partner for WOW THE NOW-kurshelgen. Bli med oss i denne spennende reisen og opplev personlig vekst og økonomisk belønning samtidig. Når du har meldt deg på kurshelgen så får du tilgang til vårt affiliate-program!

Hjertelig velkommen til en magisk helg med

Wow the Now!